Кореспондент нашого журналу переміг у конкурсі!

[Всего: 0   Средний:  0/5]

Ганна Хролікова, яка нещодавно стала журналістом нашого електронного журналу, отримала грошову винагороду та вітальний лист від організаторів конкурсу на кращу публікацію (сюжет) про співпрацю України та НАТО. Вітаємо Ганну та висловлюємо свою вдячність організаторам конкурсу.

8 грудня, у малому залі Кіровоградської обласної державної адміністрації, відзначили журналістів Кіровоградських обласних друкованих та електронних ЗМі, які стали переможцями у конкурсі на кращу публікацію (репортаж, передачу), присвячену темі співпраці України з НАТО та перспективам її євроатлантичної інтеграції.

Конкурс був проведений "Інститутом соціокультурного менеджменту" за підтримки Міністерства Закордонних справ України та Кіровоградської обласної державної адміністрації.

В урочистостях взяли участь прес-секретар голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Олена Кваша, заступник начальник управління внутрішньої політики Оксана Абрамова та координатор проекту "Політика – справа не тільки політиків", президент "інституту соціокультурного менеджменту" Лев Абрамов

Пані Олена подякувала журналістам за активну участь у конкурсі та наголосила на тому, що лише активна співпраця влади, громадських організацій та журналістів може сприяти ефективному поширенню інформації про організацію НАТО та формуванню позитивного іміджу організації. Пан Абрамов також висловив свою вдячність Міністерству закордонних справ України за підтримку проекту та обласній державній адміністрації за сприяння у його реалізації.

У конкурсі перемогли журналісти друкованих та електронних видань області (сайт "Леді-Бос", сайт "Весь Кіровоград", обласна державна телерадіокомпанія та інші).

(За інформацією прес-служби Кіровоградської обласної державної адміністрації)

Facebook Comments Box
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.